Share this on

Αποτελέσματα της Εκδήλωσης: Τεχνητή Νοημοσύνη στον Επιχειρηματικό Χώρο: Επιτυχημένα παραδείγματα

Αποτελέσματα της Εκδήλωσης: Τεχνητή Νοημοσύνη στον Επιχειρηματικό Χώρο: Επιτυχημένα παραδείγματα
Added on 13/02/2024

Στην εκδήλωση «Τεχνητή Νοημοσύνη στον Επιχειρηματικό Χώρο: Επιτυχημένα παραδείγματα» στο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, επιφανείς ομιλητές από τον επιχειρηματικό και τεχνολογικό χώρο μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ο Prof. Panayiotis Ketikidis, Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ ο Αναστάσιος Νταμπίζας από το South-East European Research Centre (SEERC), ο Κωστής Καγγελίδης, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και εταιρείας Γνώμων Πληροφορικής ΑΕ, και ο Κοσμάς Βάμβαλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Atlantis Engineering AE και Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΒΕ, παρουσίασαν τις προοπτικές και τις προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης στον επιχειρηματικό κόσμο.

Αναλύθηκαν οι τρόποι με τους οποίους η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να ενσωματωθεί στις επιχειρηματικές διαδικασίες για τη βελτίωση της αποδοτικότητας, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την πρόβλεψη βλαβών. Ειδική έμφαση δόθηκε στην ανάγκη για εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων που θα επιτρέψουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους παρέστησαν, για την ενεργή συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους. Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στην προσήλωσή σας στην καινοτομία και την τεχνολογία. Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στις μελλοντικές μας προσπάθειες.AI1AI2AI3

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
You can disable cookies by modifying the settings in your internet browser’s options.