Share this on

E-Protect Project II - «Φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη: Ανήλικοι πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο ως θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας»

 E-Protect Project II - «Φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη: Ανήλικοι πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο ως θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας»
Added on 08/03/2022
The following event will take place in Greek.
 
Το E-Protect Project II διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη: Ανήλικοι πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο ως θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας», η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη, 8 Μαρτίου και ώρα 17.30-19.30.
 
Η τελευταία δράση στο πλαίσιο του προγράμματος E-PROTECT II ανακεφαλαιώνει το θεσμικό πλαίσιο σχετικά με την προστασία των ανηλίκων θυμάτων βίας και επικεντρώνεται στην πρόσβαση ανηλίκων προσφύγων στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.
 
Στην συνάντηση συμμετέχουν η κ. Καραμόσχογλου, Αντιεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, οι κ. Κώστας Κυρμανίδης και Θωμάς Χαραλαμπίδης, Δικηγόροι Παιδικής Προστασίας της ΑΡΣΙΣ, καθώς και η Δρ. Στέλλα Καραπά, δικαστική ψυχολόγος/παιδοψυχολόγος.
 
Η συνάντηση θα λάβει χώρα διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
 
Με τη λήξη της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσης παρακολούθησης, κατόπιν αιτήσεως κάθε ενδιαφερόμενου.
 
Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMkfuGrpjwvGdVrbqhreVjPgyJjeJb-90B6
 
Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι διαθέσιμο εδώ: http://childprotect.eu/#/en/events/166/e-protect-ii-child-friendly-justice-child-refugees-and-asylum-seekers-as-victims-of-violence
 
 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
You can disable cookies by modifying the settings in your internet browser’s options.