Share this on

AgriEntrepreneurship event: Business Strategy Workshop_18 February 2015

AgriEntrepreneurship event: Business Strategy Workshop_18 February 2015
Event type Workshop
Location Προξένου Κορομηλά 24
Date(s) 18/02/2015
Time 18:00 - 20:00
Organiser(s) Αγροτική Επιχειρηματικότητα
Website http://

Πολλοί μιλάνε για τη σπουδαιότητα της στρατηγικής σε μια επιχείρηση, καθώς επίσης και για την αξία της δημιουργικότητας και για τρόπους να την αναπτύξουμε. Παρόλα αυτά, λίγοι εφαρμόζουν αποτελεσματικές τεχνικές προς αυτή την κατεύθυνση, ιδιαίτερα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Στο εργαστήρι αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στην πράξη πώς συνδυάζεται η στρατηγική ανάλυση με την ενίσχυση της δημιουργικής σκέψης στο επιχειρηματικό πλαίσιο αξιοποιώντας με καινοτόμο τρόπο τεχνικές διαχείρισης γνώσης.

Ο εισηγητής Νίκος Κατσιαδάκης διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην εξωστρέφεια και την επιχειρηματικότητα, στις υπηρεσίες δικτύωσης και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας καθοδηγήσει στο θέμα της Επιχειρησιακής Στρατηγικής. 

Βασικά θέματα στα οποία στηρίζεται το εργαστήρι είναι η στρατηγική ανάλυση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και οι τεχνικές ενίσχυσης δημιουργικής σκέψης σε επιχειρηματικό πλαίσιο.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι το South-East European Research Centre

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδω.

Event Videos

Event Presentations

We use cookies to ensure you get the best experience on our website.
You can disable cookies by modifying the settings in your internet browser’s options.